Irritante taferelen

                       waar ik met liefde mijn mening over geef!

– Mensen die gezelligheid zoeken in de supermarkt en eindeloos tegen je aanlullen. Ik ben aan het werk dus als je niks komt kopen wegwezen graag. Het is hier geen café.

– Alberto Stegeman, Dokter Phil, Rob Geus en Peter R. de Vries. Ik heb een hekel aan zelfingenomen wereldverbeteraars helemaal als deze mannelijk zijn.

– Onverzorgde vrouwen met snorren die overal met een rood fleecevest aan komen stampen en dan ook nog eens een grote mond op durven te zetten. Comfort trekt ook ergens de grens.

– Mensen die kritiek hebben op de politiek in Nederland maar er geen zak van begrijpen. (Hier reken ik ook de mensen bij die op Geert Wilders durven te stemmen.)

– Mensen (voornamelijk vrouwen) die zonder schroom blijven schooien om complimentjes. Bijna uit elkaar vallend van magerheid en nog beweren dat ze moeten afvallen/sporten/lijnen etc. enkel om te horen hoe mooi dun ze wel niet zijn. Vele mannen trappen hier schijnbaar nog met open ogen in ook.

– Linda de Mol op de zondagavond bij Miljoenenjacht. Ik begrijp dat het de bedoeling is dat de mensen in de zaal zich enorm hysterisch dienen te gedragen. Maar Nederlanders blijven Nederlanders dus Linda, relax! (Overigens kan ik haar buiten dit programma prima verdragen.)

– Tell Sell reclames, wie niet!?

– De meid die Nina Sanders speelt. Met je ogen knipperen en pruilmondjes trekken moet lijken op een groot verdriet. Misschien kan ze kijken of groep 8 haar wil aannemen voor de eindmusical?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s