Het Fleece vest

Het fleece vest is niet meer weg te denken in onze beschaving. Warm, zacht, zowat one-size-fits-all en niet te vergeten comfortabel. Vele vrouwen wagen zich aan het fleece vest. Zij schromen zich niet rond te paraderen in allerlei kleuren fleece met van die gemakkelijke zakjes met ristsluitingen. Zeer praktisch en geschikt voor allerlei activiteiten. Even gauw naar de supermarkt, een dagje shoppen, op de koffie bij een vriendin, de hond uitlaten of een bezoekje aan de bibliotheek, het fleece vest is je beste vriend. Tegenwoordig kan het niet gek genoeg zijn of het fleece vest gaat mee naar het werk. En dan denk ik: Comfort trekt ook ergens de grens.

Fleece vesten zijn hoogstwaarschijnlijk uitgevonden door een vrouw die zichzelf graag wilde verstoppen maar een vuilniszak te koud vond. Of door een man die vrouwen ziet als een soort zachte juttezak en ze daar ook het uiterlijk naar wilde geven. Missie geslaagd.

Vrouwen laten we deze nonsens een halt toeroepen. Niemand wordt blij van fleece vesten in het openbaar, dus draag ze thuis, met de deur op slot en de ramen gesloten.

Zo bijvoorbeeld:

Afbeelding

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s