Mensen vergelijken met koeien

Laten we ons gaan onderscheiden! We moeten onze unieke eigenschappen gaan vinden en vooral anders zijn dan de rest. Niemand wil een kuddedier zijn want kuddedieren lopen altijd in de stront. Oké, prima maar sommige mensen lijken hier naar mijn mening lichtelijk in door te slaan. We zijn immers geen koeien en poepen naar mijn weten gewoon allemaal op de W.C..

Sommige van ons lijken wanhopig op zoek te gaan naar iets wat hen ‘’anders’’ maakt. Anderen mogen namelijk vooral niet denken dat jij bent zoals de rest. Deze mensen zetten hun beste beentje voor en gaan op zoek naar hun unieke factor. De volgende zaken komen aan de orde:

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Tja, je zou kunnen zeggen dat je er iets voor over moet hebben wil je anno 2012 ook maar een klein beetje opvallen. Voor alle mensen die zich ook uniek willen voelen maar geen zin hebben om 5000 piercings in hun lichaam te laten boren, als een gehandicapte door het leven te gaan omdat je zo nodig nagels van 3 meter moet hebben of je vol te laten zetten met tatoeages, er is hoop.

Het geheim gaat namelijk al een tijdje rond dat we allen een unieke combinatie X en Y chromosomen bezitten en dus allemaal anders zijn! Had iemand dat nou maar aan bovenstaande personen verteld…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s